en|
GoLiveClip Sweden
en|

GOLIVEPHONE® APP

GÖR DIN SMARTPHONE ÄNNU SMARTARE

GoLivePhone appen samarbetar med GoLiveClip i det tysta eftersom de är ständigt uppkopplade med varandra via Blåtand. GoLiveClip sänder all data till GoLivePhone appen och du har informationen enkelt och lättöverskådligt på telefonens display. Dessutom översätts informationen till påminnelser när det behövs. GoLivePhone appen fungerar på Android smartphones med Blåtand (version 5.1 eller senare) och kommer att finnas tillgänglig för iPhone från september 2018.

ANDROID MENY ELLER GOLIVE MENY – DITT VAL!

för att ge dig en högre grad av service och underlätta hanteringen av din telefon har vi designat en egen meny till din telefon. Den är idealisk för ovana smartphoneanvändare eller för de som uppskattar enkel och tydlig kommunikation – både i bild och text. Vi tycker nämligen att det är speciellt viktigt att känna att man behärskar sin telefon med tanke på den livsviktiga funktionalitet som GoLivePhone appen erbjuder.Du kan självklart även använda den standardiserade menyn för Android. Om så är fallet, behöver du ha GoLivePhone appen inlagd som en standardapp. Du bestämmer vad som fungerar bäst för dig – GoLivePhone anpassar sig efter dina behov!
Ladda ned GoLivePhone appen för Android gratis här.
 

AUTOMATISERAD FALLDETEKTION

BÅDE GOLIVECLIP OCH GOLIVEPHONE REGISTRERAR OMEDELBART ETT FALL

Ett bra exempel på hur GoLiveClip och GoLivePhone app fungerar tillsammans, är hur de samspelar för att upptäcka ett fall och genast larma om hjälp. Så fort som GoLiveClip registrerar ett möjligt fall, sänder GoLivePhone appen automatiskt ett sms med information om vad som hänt och var du befinner dig till din vårdgivare. Om vårdgivaren ringer dig i anslutning till ett larm, kommer din telefon att koppla upp samtalet på högtalaren utan att du behöver trycka på svara.

SOFISTIKIERAD FALLRISK ANALYSIS

FÅNGAR DIG INNAN DU FALLER!

GoLivePhone appen visar enkelt och överskådligt den data du registrerat. Oavsett om du utövar en fritidsaktivitet eller om du nått en ålder där balansen tryter beräknar appen din fallrisk som visas tydligt på din mobilskärm. Vill du veta mer om varför din fallrisk har ökat eller minskat? Klicka bara på den del av analysen du vill veta mer om och du får utförlig information. Dessutom finner du övningar som förbättrar din smidighet och balans i appen GoLiveHealth.

OKOMPLICERADE LARMMEDDELANDEN

ETT ENDA KLICK RÄCKER – ÄVEN I MOBILAPPEN

Larmknappen på GoliveClip är inte den enda, du finner ytterligare en larmknapp i GoLivePhone appen. Ett enda klick är allt som behövs för att nå dina vårdkontakter. Förutom att ni kan prata, kan din vårdkontakt, eller larmcentralen om en sådan är inkopplad, få din exakta position så att de kan komma till snabb undsättning.

BRA ATT VETA

EXTRA FUNKTIONER GER EXTRA TRYGGHET

Nedan följer några exempel på funktioner och verktyg i din GoLivePhone app:

MEDICINHANTERING

RÄTT MEDICIN VID RÄTT TIDPUKT!

Din personliga assistent i appen meddelar dig så fort det är dags att ta din medicin samt vilken medicin du ska ta.

GEO-FENCING

GÅ ALDRIG VILSE IGEN!

Så snart du hamnar utanför ditt hem eller det geografiska området du i förväg ställt in, varnar appen. Om du så väljer, skickas även ett meddelande till din vårdkontakt. GoLivePhone appen är utrustad med ett navigationssystem som alltid assisterar dig tillbaka hem igen med enkla och tydliga instruktioner.

TVÅVÄGSKOMMUNIKATION

OMEDELBAR HJÄLP!

Så fort larmet gått till dina vårdgivare etableras en kontakt och ni kan prata med varandra utan att du behöver lyfta luren. Du pratar som vanligt via mobilen som automatiskt aktiverar högtalarfunktionen genom din GoLiveClip  och samtidigt får upp en kartbild över var du befinner dig. Du berättar vad som pågår och lyssnar till din vårdkontakts röst och instruktioner.

HUR MÅR DU?

ENKEL OCH SNABB UPPDATERING!

Ibland oroar sig dina nära och kära för ditt välmående. Nu kan du enkelt, snabbt och automatiskt kommunicera med din vårdgivare genom tydliga lägesikoner som talar om din nuvarande plats och status. Alla kan känna sig trygga!

ENKLA OCH TYDLGA IKONER

ÄNTLIGEN EN SMARTPHONE FÖR OVANA ANVÄNDARE!

Vi vill ge personlig trygghet till alla! Det är därför vi lagt stor vikt på att göra vår app så användarvänlig som möjligt. Du bestämmer själv vilka funktioner du vill använda och hur menyn ska se ut på mobilskärmen så att den bäst passar dig och dina behov. Vårt system är användarvändligt, intuitivt och enkelt och vi tillhandahåller hela tiden uppdaterade manualer på vår hemsida för att din upplevelse ska kännas bra och för att du ska känna dig trygg. Om du hellre vill använda standardutseendet på din mobiltelefon går det naturligtvis lika bra.

VAR ÄR DU?

BLI HITTAD – VAR DU ÄN BEFINNER DIG!

Känner du ett behov av att någon vet var du befinner dig 24 timmar om dygnet? Du kan välja att koppla in dina vårdgivare till din app så att de hela tiden vet var du är – en trygghet för både dem och dig!

AKTIVITETSNIVÅER

RÖR DIG SÄKERT

GoLiveClip samlar konstant in data om ditt rörelsemönster och GoLivePhone appen visar sedan det som registrerats på mobilskärmen på ett enkelt och tydligt sätt. Du kan se hur många steg du tar, hur långt du gått, hur många kalorier du förbrukat, m.m. Dessutom kan du aktivera en varningsfunktion som gör att en vårdgivare blir kontaktad om du inte varit aktiv på länge eller om ditt rörelsemönster förändras.

ENKEL OCH AUTOMATISERAD

GOLIVEPHONE® APP ARBETAR
DYGNET RUNT UTAN ATT DU
MÄRKER DET…

All data som samlas in av GoLiveClip skickas automatiskt till din smartphone – du behöver inte göra någonting.  Detta sker utan att du märker det. Du behöver inte hålla koll på den data som samlas in om du inte vill. Du får automatiskt en varning så snart något avvikande inträffar med ditt rörelsemönster.