en|
GoLiveClip Sweden
en|

PERSONLIG TRYGGHET I VARJE ÖGONBLICK

GoLiveClip, the first activity monitor, alarm button, fall risk analyser and fall detector in one!

KOMPLETT TRYGGHETSLARM

AUTOMATISK FALLDETEKTION
MED INBYGGD FALLPREVENTION

LARMKNAPP

AKTIVITETS-
UPPFÖLJNING

Trygghet är så mycket mer än en känsla. Ett intelligent trygghetslarm gör så att du kan röra dig fritt i vardagen och samtidigt veta att du får hjälp om något händer. Med en liten klämma som fästs på dina kläder ökar du din säkerhet var du än befinner dig!

Håll koll på din aktivitetsnivå och känn dig trygg genom att alltid ha en larmknapp inom räckhåll som även larmar automatiskt om du själv är ur stånd att göra det. Skicka meddelanden till nära anhöriga, familj eller vänner och få information om fallrisken ökar.

ENKELT LARM

OMEDELBAR HJÄLP MED ETT ENKELT KNAPPTRYCK

När du känner dig otrygg eller är i behov av assistans trycker du bara på larmknappen. Ett meddelande kommer omedelbart att skickas till de kontaktpersoner du har förvalt som vårdgivare (nära anhöriga, vänner, servicepersonal, etc.). Din exakta position anges på kartan i deras smartphones så att de vet var du befinner dig. När de ringer upp dig i samband med ett larm etableras automatiskt en kontakt mellan deras mobil och din mobil så att du kan berätta var du befinner dig och vad som hänt. GoLiveApp kopplar automatiskt upp samtalet på högtalaren i din mobil så att ni får kontakt, även när du är oförmögen att lyfta luren.

AUTOMATISERAD FALLDETEKTION

AUTOMATISKT LARM MED EXAKT POSITIONSANGIVELSE

Vad händer om du inte kan nå larmknappen? Det är inget problem med GoLiveClip eftersom den automatiskt registrerar ett olycksfall och är programmerad att omedelbart skicka ett sms och e-post till din förvalda nödlägeskontakt. Den är ett livsviktigt tillbehör för den som befinner sig i utsatta lägen där hjälp inte finns i omedelbar närhet. Ett olyckligt fall kan hända vem som helst och händer ofta när man minst anar det, ibland även på otillgängliga platser.

GoLiveClip är förprogrammerad att överföra din exakta position i varje meddelande som skickas. Så snart ett fall registreras kan vårdgivaren etablera en telefonkontakt med dig utan att du behöver svara på din egen telefon. Telefonen svarar och kopplar upp högtalarfunktionen så allt du behöver göra är att prata eller lyssna till din anhöriges eller vårdgivares röst.

BÄR LARMET DÄR DET BÄST PASSAR

FÖR PERSONLIG SÄKERHET
OCH PERSONLIG STIL

KRAGE

BH-BAND

BÄLTE

OMFATTANDE AKTIVITETSÖVERVAKNING

HÅLL KOLL PÅ DIN AKTIVITETSNIVÅ

GoLiveClip följer automatiskt dina rörelser, bl.a. hur många steg du tar, hur långt du går, din totala aktivitetstid, din kaloriförbrukning, mm. GoLiveClip mäter även energiförbrukningen i dina olika aktiviteter.

GoLiveApp ger dig en översikt på all insamlad information och kan motivera dig att bli mer aktiv och nå dina mål. Du kan dessutom sätta på varningsfunktionen som notifierar dina vårdgivare om du inte har varit aktiv enligt ditt normala rörelsemönster. De återkopplar till dig för att se att allt är ok – trygghet framför allt!

FALLRISKSANALYSIS

FÅNGAR DIG INNAN DU FALLER!

GoLiveClip mäter konstant dina rörelser vilket gör att den lär känna dig bättre och bättre. Den är ständigt uppdaterad på varje steg du har tagit från två veckor tillbaka. Den har så stor kännedom om ditt rörelsemönster och dina rörelsevanor att den med hög säkerhet kan informera dig på en tiogradig skala när du löper risk att falla. När detta händer, kommer du att få ett meddelande på din smartphone. Informationen kan också sändas till din vårdgivare – om du så önskar. Du kan alltid gå in på historiken och få en analys över din träning, vilket är användbart för dig, din personliga tränare eller din läkare.

IDEALISK VID MOTION, ARBETE, UTOMHUS OCH INOMHUS

GoLiveClip ÄR OUMBÄRLIG I MÅNGA SITUATIONER

GoLiveClip är estetiskt tilltalande, lätt och mycket enkel att bära och  använda. Är du äventyrlig? Har du ett riskfyllt yrke? Har du hälsobekymmer? Har du nått en hög ålder?
GoLiveClip gör så att du känner dig trygg och fri var du än befinner dig.

YTTERLIGARE FÖRDELAR…

FUNGERAR MED BLÅTAND PÅ ANDROID SMARTPHONE (5.1 ELLER HÖGRE). ÄVEN APPLE IOS FRÅN SEPTEMBER 2018.

GoLiveClip kommunicerar med GoLiveApp på din smartphone via Blåtand. Du kan enkelt ställa in dina preferenser och välja exakt vilka aktiviteter du vill att GoLiveClip ska mäta och om du ska dela informationen med någon.

LÅNG BATTERITID

GoLiveClip laddas på 60-90 minuter och batteriet håller i 3–5 dagar beroende på ditt användningsmönster. LED-ljuslampan på klämman lyser så fort batteriet börjar bli svagt och du blir också meddelad via din smartphone. Du kan till och med programmera din smartphone att skicka påminnelser till dina vårdgivare så fort batteriet är i behov av laddning.

TRÅDLÖS LADDNING

GoLiveClip kombinerar optimal service med personlig säkerhet. Den är enkel att ladda. Du lägger den helt enkelt på den medföljande laddningsplattan.

VATTENTÅLIG

GoLiveClip är vattentålig vilket betyder att du kan använda den i regn och rusk. Det går även utmärkt att duscha med den - sätt den bara i ett band runt halsen. Det är extra bra eftersom många fallolyckor sker i badrum.