en|
GoLiveClip Sweden
en|

GoLiveAssist®

HÅLLER DINA KÄRA NÄRA.

GoLiveAssist underlättar nära kontakt med de du bryr dig om och hjälper till att hålla dem involverade i ditt liv – oavsett hur långt bort de befinner sig! Den här servicen ger de som bryr sig om dig tillgång till den information som samlats in av din GoLiveClip så att de kan hjälpa dig i din vardag. Givetvis är det du som bestämmer hur mycket information du vill dela med dig av.
 

JU FLER SOM HÅLLER KOLL, DESTO BÄTTRE

1+1=3

GoLiveAssist fungerar på alla typer av smartphones, läsplattor, en laptop eller en PC – så länge de är uppkopplade till Internet. Med din tillåtelse kan dina utvalda vårdgivare följa de data som registrerats av GoLiveClip och på så sätt få en snabb översikt och inblick i dina dagliga förehavanden. De blir dessutom underrättade om något händer via appen. Du kan på så sätt känna dig avslappnad och njuta av tillvaron med vetskapen om att du inte är ensam. Frid i sinnet: GoLiveAssist.  

ASSIST PÅ DISTANS

GoLivePhone är den applikation som styr inställningarna i GoLiveClip. Om du så önskar, kan du tilldela behörighet till en eller flera personer (s.k. vårdgivare) och även ge dem möjlighet att lägga till eller ta bort funktioner, ställa in påminnelser för t. ex om du har något möte eller ska ta din medicin. Dina vårdgivare kan göra detta från distans och behöver inte vara på plats. Du kan välja att ha upp till 3 vårdgivare samtidigt. På så vis kan ni sköta appen tillsammans, hålla informationen aktuell och säkra att ditt välbefinnande prioriteras.

FÖRUTSE OCH FÖRHINDRA

Informationen som samlas in av GoLiveClip visar trendbrott. Exempelvis om ditt rörelsemönster ändras eller om det antal steg du i snitt tar per dag sakta minskar. GoLiveAssist analyserar och visualiserar dessa förändringar och varnar dina vårdgivare innan något allvarligt händer. Detta minskar risken för olyckor. Arbetar du dessutom förebyggande med de övningar som finns i GoLiveActive och som är utformade för att förbättra din styrka och smidighet, bidrar även detta till att förebygga eventuella fallolyckor. Du finner GoLiveAssist på Google Play och Google App Store. Den är gratis att ladda ned.
appstore Google Play Store